U kunt ons ook vinden via facebook.

Welkom bij Obbesmaatwerk.


Voor Particulieren:

 

U bent op deze site gekomen omdat u een klus heeft die u wellicht niet zelf aankunt of die u zelf niet wilt doen. De zolder moet leeg of de schuur moet weg. Het kan ook het opruimen en klaarmaken zijn voor verkoop of verhuur van uw woning, of het uitruimen van een huis na een sterfgeval.

Obbesmaatwerk is een bedrijf dat zich toelegt op het uitruimen en opruimen van woningen, terrassen en tuinen. We kunnen bezemschoon opleveren maar ook een complete schoonmaak regelen. Wij nemen u een aantal zorgen uit handen zodat u meer tijd en rust krijgt om u op andere zaken te richten.

Wij gaan door flexibele inzet van arbeidskrachten snel en professioneel te werk en zijn betrouwbaar en discreet. 

Hebt u hulp nodig ? Neem gerust contact met ons op. Via het contactformulier of bel 06 2825 2530.

Wij komen vrijblijvend langs voor een prijsopgave.

 

Voor bedrijven:

 

Ook voor bedrijven kunnen wij van nut zijn. Moet het buitenterrein een keer goed op de schop of moet een locatie worden ontruimd, opgeruimd of schoongemaakt neem dan gerust contact met ons op. Staat in een ruimte alles door elkaar. Laat ons stellingen plaatsen, archiveren en het geheel opgeruimd en eventueel schoongemaakt achterlaten. Ook als het alleen maar gaat om het afvoeren van een oud kopieerapparaat of printer bel ons en maak een afspraak.

Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.